Käyttäjätunnus:
Salasana:


Verkkokaupan toimitusehdot

Tuotteet

Sivuilla olevat tuotteet ovat osa myymälöidemme tuotevalikoimaa.

Toimitusaika ja -tapa

Tilauksen käsittelyaika on normaalisti 1-3 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus lähtee postiin toimitettavaksi.  Toimitamme tilaukset postitse tilauksella ilmoitettuun osoitteeseen. Mikäli tilauksen toimitus viivästyy, olemme yhteydessä tilaajaan.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Peruutusoikeus ja palautukset

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osan tilauksesta neljäntoista vuorokauden aikana tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön. Halutessaan palauttaa tuotteen on asiakkaan otettava ensin yhteyttä kauppiaaseen puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen terttulilja.tilaukset@haltija.fi .