Käyttäjätunnus:
Salasana:

    TERTTU LILJA OY:N LIIKETOIMINTA ON SIIRTYNYT OSAKSI HALTIJA GROUPIA

 
Liiketoimintamme on liittynyt osaksi Haltija Group Oy:tä 1.11.2019 lukien. Haltija on muodostunut vahvoista perheyrityksistä, joiden pitkäaikainen toiminta ja  syvällinen asiantuntemus hyödyttää laajaa asiakaskuntaa kuluttaja-asiakkaista sairaanhoitopiireihin. Kaupan jälkeen Terttu Lilja-palvelutoiminta jatkuu entiseen tapaan osana Haltijaa ja meidät tavoittaa edelleen samoista myymälätiloista ja verkkokaupasta. 
 
Yrityksemme vahva tukituotteiden osaaminen ja  korkealaatuiset tuotteet sopivat erinomaisesti Haltijan tuote- ja palveluvalikoimaan.  Haltijan kokemus kestävän kasvun edellytysten luojana tukee Terttu Lilja- liiketoiminnan  kehitystä eri asiakasryhmien tarpeiden mukaan kasvavassa markkinassa.Venosan           

Lääkinnälliset hoitosukat ja -hihat ovat asiakkaan mittojen mukaan valittavia tuotteita, joissa on vartaloa kohden asteittain aleneva hoitopaine. Hoitosukka ja -hihahoidon aloittamisesta on hyvä ensin neuvotella lääkärin kanssa. Huolellinen tuotevalinta ja käytönohjaus on olennaista toivotun hoitotuloksen saavuttamiseksi.
Katso lähimmän myymäläsi yhteystiedot. Terveydenhoitotuotteiden
Palvelukeskus - Myymälät

Helsinki - Mannerheimintie 69
Oulu - Hallituskatu 23