Käyttäjätunnus:
Salasana:

Haltijan verkkokauppa on auki! Tervetuloa ostoksille osoiteessa: www.haltija.fi

 
TERTTU LILJA OY:N LIIKETOIMINTA ON SIIRTYNYT OSAKSI HALTIJA GROUPIA

 
Liiketoimintamme on liittynyt osaksi Haltija Group Oy:tä 1.11.2019 lukien. Haltija on muodostunut vahvoista perheyrityksistä, joiden pitkäaikainen toiminta ja  syvällinen asiantuntemus hyödyttää laajaa asiakaskuntaa kuluttaja-asiakkaista sairaanhoitopiireihin. Kaupan jälkeen Terttu Lilja-palvelutoiminta jatkuu entiseen tapaan osana Haltijaa ja meidät tavoittaa Helsingin ja Oulun myymälätiloista ja verkkokaupasta. Tampereen myymälän toiminta on lopetettu.
 
Yrityksemme vahva tukituotteiden osaaminen ja  korkealaatuiset tuotteet sopivat erinomaisesti Haltijan tuote- ja palveluvalikoimaan.  Haltijan kokemus kestävän kasvun edellytysten luojana tukee Terttu Lilja- liiketoiminnan  kehitystä eri asiakasryhmien tarpeiden mukaan kasvavassa markkinassa.Venosan           

Lääkinnälliset hoitosukat ja -hihat ovat asiakkaan mittojen mukaan valittavia tuotteita, joissa on vartaloa kohden asteittain aleneva hoitopaine. Hoitosukka ja -hihahoidon aloittamisesta on hyvä ensin neuvotella lääkärin kanssa. Huolellinen tuotevalinta ja käytönohjaus on olennaista toivotun hoitotuloksen saavuttamiseksi.
Katso lähimmän myymäläsi yhteystiedot.MITTOJEN OTTAMINEN LÄÄKINNÄLLISTÄ HOITOSUKKAA VARTEN:


LÄÄKINNÄLLISEN HOITOSUKAN PUKEMINEN:


LÄÄKINNÄLLISEN HOITOSUKAN RIISUMINEN: Terveydenhoitotuotteiden
Palvelukeskus - Myymälät

Helsinki - Mannerheimintie 69
Oulu - Hallituskatu 23